Actueel

Zin in Werk
Onder deze inspirerende (werk)titel werkt Paul op dit moment aan een (multimediaal) boek over organiseren met menselijke maat. Waarom streven u en ik er naar om later gelukkig te worden? Kan dat nu dan niet? Hier, en in het werk? Of is zingeving iets waarover je moet filosoferen buiten het werk, in training en heidesessies? Is zingeving 'soft', rendeert het niet?
We houden u op de hoogte...!

Wordt een meester in de levenskunst
Het valt niet mee te worden wie je bent – Albert Camus

Al eeuwenlang zoeken we het. Willen we ontdekken hoe je gemotiveerd en gelukkig kunt leven op een manier die bij je past.
Levenskunst blijkt in de praktijk een niet zo eenvoudig leerproces. Het lukt alleen vanuit een houding van voortdurende alertheid, door te leren reflecteren op je handelen en persoonlijke ervaringen. Het is een grondhouding van betrokkenheid, die je motiveert, waardoor je durft te kiezen voor omgevingen die passen bij jouw authentieke waarden en ambities.
Een van de manieren om je ambities en waarden te achterhalen is het onder begeleiding uitvoeren van een toekomstbeeldvorming.
In 'coaching for the future, neem ValuAid je mee op een denkbeeldige reis in de toekomst. Je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over een aantal levensterreinen als werk en inkomen, relaties en gevoelsleven, lichamelijkheid en gezondheid en je innerlijke, spirituele, geesteswereld.