Opleiden en trainen
Leren is net reizen. ValuAid staat als een volleerde ‘reisoperator’ klaar om uw leerreis te veraangenamen met maatwerkproducten voor professionals, docenten en opleidingsmanagers. Ga op zoek naar de leerroutes die bij u en uw organisatie passen!

ValuAid verzorgt maatwerkdiensten als leeranalyses, leerbeleidsplannen, training en coaching en legt daarmee een fundament onder uw ontwikkelingsprogramma’s. U kunt bij ons ook terecht voor programmamanagement en 'train de trainer' opleidingen. Bovendien levert ValuAid opleidingsmanagers en docenten op interim basis.

Leren is een onmisbaar onderdeel van werk. Het is wenselijk en mogelijk om de aard van het werk zo vorm te geven dat resultaatgedrevenheid gelijk oploopt met zingeving en leren. Leren en zingeving organiseren in het werk zelf; niet in een leslokaal apart van werk. Meer weten? >>> Human Result Deployment.

ValuAid is specialist in het ontwerpen van managementtools die leren in werk integreren. Kijk voor een voorbeeld naar 'De kwaliteitsdialoog'.

Bekijk ook onze opleidingsproducten:
LearnID: leer uw persoonlijke leervoorkeuren kennen!
TeachingStyle: wat is uw begeleidingsstijl?

>>> terug naar 'Diensten'