Over ValuAid

ValuAid is een gedreven adviesbureau. We scheppen er een genoegen in te komen met originele producten die trefzeker aansluiten op de unieke behoefte van elke klant.
We bieden opdrachtgevers een helpende hand bij verbetering van hun organisatie, bij resultaatontwikkeling en bij professionalisering. Met verstand van ontwikkelen, leren, organiseren en veranderen. En met compassie voor de feilbaarheid van de mens en de verschillen tussen individuen.

Over het logo
Het logo symboliseert de ondersteuning die ValuAid levert aan organisaties in hun streven naar waardenvermeerdering. Daarvoor is een adequate dynamiek nodig tussen de belangen van externe stakeholders, de organisatie en de mensen die de resultaten bewerkstelligen. Tijdens veranderingen is die balans echter vaak verstoort. Er ontstaat onzekerheid, onduidelijkheid en 'gedoe'.

ValuAid faciliteert het veranderproces en helpt een nieuwe balans op te bouwen richting een hoger plan. De kleuren in het logo visualiseren het ontplooiien en integreren van sociale en psychologische waarden in de economische bedrijfsdoelen.

  ValuAid zonnige zee├źn