Raad en daad


Waarden werken als drijfveer!

Raadgever
Een adviseur van ValuAid kunt u zien als een neutrale buitenstaander, die als betrokken raadgever objectiviteit weet te combineren met wijsheid. Door de kennis bij de klant te mobiliseren en te combineren met eigen professionaliteit geeft hij vorm aan verandering, ontwikkeling en coaching.

Variabele rollen
Maak kennis met onze professionele en gedreven adviseurs. Deskundig in het begeleiden van groepsdynamische en inhoudelijke ontwikkel-processen. En meestal met inhoudelijke meerwaarde vanwege de expertise op inhoud of kennis van de branche. Een raadgever van ValuAid heeft jarenlange ervaring in meerdere branches, waaronder onderwijs, zakelijke dienstverlening, vervoer, industrie en retail.

De ValuAid visie impliceert dat de adviseur kan werken vanuit verschillende rollen op directieniveau, op de 'vloer' en op alle lagen daartussen. Onze procesrollen variƫren van adviseur, facilitator en coach tot co-manager en trainer. Een daadkrachtige projectmanager of expert, als inleider, beleidsontwikkelaar of interim-manager nodig?. Bel!